Samarbejde med LOOP

Skrevet torsdag d. 9. maj 2019

Hjerteforeningen i Odsherred er glad for, at der er etableret et spirende samarbejde med LOOP i Asnæs.

Første udslag af samarbejdet viste sig ved årets Landsuddeling, hvor Nanna Olin fra LOOP i Asnæs var koordinator for to grupper, der samlede ind til fordel for Hjerteforeningen og med ønsket om en hjertestarter.

LOOP afholder også livgivende førstehjælpskurser.

Om træningen

Er 24 minutter nok?
Ja. LOOP Fitness’ træningskoncept bygger på den anerkendte træningsform Højintensiv Interval Træning (HIT), som i utallige studier har vist sig at være den mest effektive træningsform. I sammenligning med for eksempel 3o minutters løb forbrænder man ved en halv times HIT træning op til 45% flere kalorier. Forskere påpeger også at HIT er en særdeles effektiv træningsform, fordi man træner både kondition og muskelstyrke på samme tid. Og netop fordi du træner så effektivt, er 24 min. nok.